És Consellera de la Presidència del Govern de la Generalitat de Catalunya. Durant la X legislatura, des del juny de 2015, ha estat vicepresidenta i portaveu del Govern, a més de ser la titular de la conselleria de Benestar Social i Família des de l’inici de la legislatura. La Neus Munté està llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona. També té un màster en Dret Públic i Organització Administrativa per la Universitat Pompeu Fabra.

Ha treballat com a advocada a la UGT de Catalunya. Va ser membre de la Comissió Executiva Nacional de la Federació de Serveis Públics de la UGT de Catalunya, entre els anys 1996 i 1999. També ha estat secretària d'Ocupació i Educació i secretària de Política Institucional de la UGT de Catalunya, entre el 2004 i el 2010.

Va ser cap de Gabinet del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, entre el 1999 i el 2002. També va ser Diputada al Parlament de Catalunya els anys 2002 i 2003, portaveu d'Ensenyament de CiU a la Cambra i Presidenta de la Comissió d'Igualtat de les Persones. Militant de CDC des de 1996, va ser secretària general adjunta de la JNC entre el 1998 i el 2000.

Mind Hack és l'obra creada per Cristian Agulló, Daniel Blázquez, Omar Frare i Omar Iglesias. Tots ells són ballarins professionals amb carrera internacional en televisió, cinema, teatre, videoclips i xous. Alguns dels seus treballs més destacats inclouen: Fama a ballar, La teva cara em sona, Buenafuente, Mira qui balla, Pel·lícula, Bollywood, Marató de Tv3, FCB Bàsquet i el Musical de Michael Jackson. També han treballat al costat de celebritats com Tom Jones, Craig David i Carlos Jean. Són quatre ballarins especialitzats en Break dance i Acrobàcies, formats a més en disciplines com: Hip-hop, Funky, Contemporani, Jazz, Claqué i Flamenc. Que s'han convertit en un grup que barreja talent, habilitat i estil per crear un còctel explosiu de moviments impossibles en forma d'espectacle impactant que no et deixarà indiferent.

Co autora del llibre "Cibercrimen" juntament amb Manel Medina, també  és periodista a El País i El Confidencial. Quasi sempre treballa amb una llicència que permet la seva lliure distribució, traducció i còpia, s'ha fet un lloc en un espai dominat per homes. L'any 2000 va participar en la coordinació del primer hackmeeting, que es va celebrar a Barcelona, en el centre okupat Les Naus. Cal destacar la seva participació en l'associació FrEE.

Per conèixer-la una mica més, el millor és llegir les seves paraules. Així defineix "hacker": "Ser un mag. Amb el que això implica de joc entre els dos pols de força. Un artesà de la màquina. Un llop solitari a la recerca del saber i l'aventura. Un geni mai despistat. Un germà entremaliat. Recordo, a Florència, que a la porta a la sala de màquines del HackIt hi havia un cartell que prohibia l'accés i, dins, en la paret, un altre cartell que deia: PORCO DIO."

Conegut en la comunitat hacker sota els àlies Pancake i Trufae, en 2006 se li va ocórrer crear una eina per recuperar uns fitxers esborrats d'un MacBook G3. Així va començar la seva gran aventura i el major projecte lliure de seguretat informàtica creat a Espanya: Radare, una suite d'eines per a l'enginyeria inversa. Actualment treballa com a analista de seguretat mòbil a Nowsecure.

El Pau Oliva Fora és un apassionat de la tecnologia, la seva especialitat és la seguretat en dispositius Android, tot i que també dedica el seu temps lliure a investigar altres sistemes. Durant la seva trajectòria professional ha treballat com a Mobile Security Engineer realitzant projectes per a diferents OEMs, governs, agències de seguretat, banca i fabricants de dispositius mèdics entre d'altres. Ara està a l'empresa america IOACTIVE.

Anteriorment el Pau va treballar durant 10 anys fent I+D en un proveïdor d'accés a internet sense fils. La seva passió pels smartphones va començar el 2004 quan va tenir el seu primer PocketPC phone amb sistema operatiu Windows Mobile, llavors va començar a fer hacking i enginyeria inversa de terminals HTC. Ha estat investigant aspectes de seguretat
del sistema operatiu Android des dels seus inicis l'octubre de 2008, coincidint amb el llançament del T-Mobile G1. Ha fet xerrades en diverses conferències de seguretat, incloent-hi DefCon i RSA als Estats Units, Android Security Symposium a Àustria i NoConName , RootedCon i LaCon a Espanya. També és coautor del llibre Android Hacker's Handbook, de l'editorial Willey.

En definitiva, és un dels responsables que les aplicacions mòbils que fem servir en el nostre dia a dia siguin segures. Si hi ha alguna manera de hackejar un móvil a través d’una App, el Pau la coneix. És un hacker que utilitza les seves habilitats per fer els mòbils més segurs, per evitar que altres hackers entrin en els nostres dispositius.

El presentador del ja emblemàtic Foraster a TV3 es podria dir que és un actor autodidacte. Apassionat, amb talent i empenta va començar en el món de la faràndula amb poc més de 18 anys, una moto i tres amics fundant Gags a sac. De bolo en bolo per Breda va arribar el Teatre de Guerrilla que acabaria de definir el seu estil irònic, de poble i entranyable.

El Quim Masferrer és actor, director de teatre, guionista, presentador de televisió, monologuista i, aquest any, el presentador de la Festibity!

12 Maig de 2016

14a edició de la Festibity
12 de Maig 2016
Pavelló Italià

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

         

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02