Partners de la Festibity 2017

  CISCO és líder mundial en solucions de xarxes que transforma la manera en què les persones es connecten, es comuniquen i col·laboren, donant forma al futur d'Internet mitjançant la creació de valor i oportunitat sense precedents. Cisco proveeix de solucions per connectar tots tipus de dades siguin on siguin, oferint computació i analítica des dels Data Centers fins als dispositius de forma immediata.
  DXC Technology es líder mundial en serveis TIC. La seva missió, ajudar als seus clients a aprofitar el poder de la innovació per prosperar en el canvi.

Alguns dels seus serveis principals:

  • Analytics
  • Aplicacions
  • Cloud
  • Consultoria
  • Seguretat
    

E-tic és una companyia especialitzada en Consultoria, Serveis Tecnològics i Outsourcing ubicada a Barcelona. Està formada per experts en Consultoria, amb un profund coneixement del mercat tecnològic i àmplia experiència en diferents sectors de negoci.

La nostra oferta de serveis ofereix una solució flexible per adaptar-nos a les necessitats dels nostres clients:

  • Projectes: Desenvolupament aportant mètode i experiència. Compromís en planificació, qualitat i cost.
  • Outsourcing: Responsabilitat integral gestionada mitjançant SLA's.
  • Suport Tècnic: Consultors especialitzats com a suport als equips del client.
  Itteria, una proposta innovadora i de valor en l'àmbit del desenvolupament i manteniment d'aplicacions formada per la integració dels millors coneixements i expertesa de Seidor i Nexica, companyies referents del sector TIC a Catalunya.

Els seus objectius es basen en aportar solucions útils, innovadores i eficients per transformar el servei de l'Administració Pública, aconseguir ratis d'eficiència en l'entorn del 30% el primer any, i créixer com a companyies fruit de la comercialització i capitalització de les solucions i iniciatives proposades.

  Amb una infraestructura mundial de centres informàtics i xarxes, T-Systems, la filial de Deutsche Telekom, ofereix tecnologies de la informació i de la comunicació (TIC) a grups multinacionals i a institucions públiques.  
 

Telefónica és una de les majors companyies de telecomunicacions del món per capitalització borsària i nombre de clients, que es recolza en una oferta integral i en la qualitat de la connectivitat que li proporcionen les millors xarxes fixes, mòbils i de banda ampla.

Telefónica ofereix solucions integrades en les TIC per a a tot tipus de clients (persones, llars, empreses de totes les mides, Administracions Públiques, ...). La nostra proposta de valor per a les grans empreses es basa en una Connectivitat excel·lent, sobre la qual oferim solucions de Veu i Lloc de treball, Cloud, Seguretat, IoT, Relacions digital i Big Data.

  Accenture és una companyia global de consultora de gestió, serveis tecnològics i outsourcing amb 319.000 professionals que presten servei a clients en més de 120 països. Accenture col·labora amb els seus clients per a ajudar-los a convertir-se en negocis i Governs d’alt rendiment. La companyia ha assolit una facturació de 30.000 milions de dòlars durant l’exercici fiscal 2014.
 

La missió d'Altran és ajudar als nostres clients en la creació i desenvolupament dels seus productes i serveis. El nostre principal repte és aplicar tota la nostra experiència d'innovació i tecnològica per millorar el rendiment dels nostres clients i  fer realitat els seus projectes.

  Dell proporciona un impuls a països, comunitats, clients i persones de tot el món perquè puguin utilitzar la tecnologia necessària per fer realitat els seus somnis. Els clients confien en DELL perquè els proporcionin solucions tecnològiques que els ajudin a aconseguir més i a progressar, des de casa, el treball, el col·legi o en qualsevol part del món.
  INDRA és una de les principals empreses globals de consultoria i tecnologia i el soci tecnològic per les operacions clau dels negocis dels seus clients a tot el món. Desenvolupa una oferta integral de solucions pròpies i serveis avançats i d’alt valor afegit en tecnologia, a la qual afegeix una cultura única de fiabilitat, flexibilitat i adaptació a les necessitats dels seus clients. Indra és capdavantera mundial en el desenvolupament de solucions tecnològiques integrals. A través de la seva unitat Minsait, dóna resposta als reptes que planteja la transformació digital. A l’exercici 2015 va tenir ingressos de 2.850 milions d’euros, 37.000 empleats, presència local a 46 països i projectes a més de 140.
  IThinkUPC és l'empresa de consultoria i serveis avançats de software de la Universitat Politècnica de Catalunya. Ajuda a les empreses a millorar la vida dels seus clients i empleats creant solucions i serveis avançats de software.
  Mediacloud és un proveïdor d'infraestructures digitals en el núvol que forma part del grup Mediapro. L'empresa ofereix servidors, emmagatzematge i núvols privats, a més d'escriptoris virtuals. Amb un ADN totalment digital, diuen, poden "ajudar-te a que tu també ho siguis".
  Nae treballa amb operadors de telecomunicacions, grans empreses i administracions públiques per anticipar els reptes de creixement i transformació del mercat, millorant la seva estratègia de negoci i la seva eficiència operativa. Amb una facturació anual que supera els 22 milions d'euros i seus a Barcelona, Madrid, Bogotà i Ciutat de Mèxic, l'equip de Nae està format per més de 200 professionals.
  Organitzacions capdavanteres de tot el món confien al programari, els sistemes i els serveis de NetApp per gestionar i emmagatzemar les seves dades. Els clients valoren el nostre treball en equip, experiència i passió per ajudar-los a aconseguir l'èxit ara i en el futur.​
  Oracle està canviant la complexitat de les TIC. Com resultat els seus clients aconsegueixen solucions completes, obertes i integrades amb valor afegit i basades en la innovació.
  SAP és el líder mundial de software empresarial i serveis relacionats amb el software. Els seus serveis innovadors ajuden als seus clients a operar de manera més rendible i eficient i a créixer de forma sostenible.

 

 

 

 

 

UPC Alumni és un servei que la Universitat Politècnica de Catalunya, BarcelonaTech (UPC) ofereix a tothom relacionat amb l'UPC amb l'objectiu de facilitar la interacció, així com la possibilitat de desenvolupar, mitjançant la xarxa, noves relacions professionals i personals.

  L'Ara és un diari compromès amb la societat que mira i explica el món des de Catalunya. Un diari d'última generació tecnològica que assumeix amb els seus lectors el compromís de recuperar els valors que ha donat al llarg de la història el periodisme del nostre país: la màxima qualitat i rigor ètic com a garant dels valors de la nostra societat.
  CIONET és la major comunitat de Directius de TI a Europa. Amb més de 5.000 CIOs, CTOs i Directors de TI, CIONET posseix l'experiència i una visió pionera per resoldre o abordar qualsevol repte en la Gestió de les TIC.
 

El Cercle Tecnològic de Catalunya és una Fundació Privada sense ànim de lucre que uneix empreses i professionals del sector de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

Esdeveniment

11 Maig de 2017

15a edició de la Festibity
11 de Maig 2017
Cúpula de les Arenas

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

         

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02