Segons Richtopia, el 14è economista més influent, Doctor en economia, catedràtic a la Columbia University, assessor econòmic del Centre de Competitivitat i conegut per les seves aparicions en diversos mitjans de comunicació. Més enllà dels colors i la seva gran capacitat comunicadora, Xavier Sala i Martin és un dels millors representants del talent que podíem trobar per la Festibity.

El reconegut economista omplirà la Festibity de talent, d’experiència i coneixement, de reflexió, de motivació i, qui sap, potser també de colors.

Pepper ha estat dissenyat per tal d’interactuar amb les persones d’una manera més humana que els seus avantpassats. Exemplars que es varen esgotar en 1 sol minut, corroboren la gran expectació y a la vegada acceptació per part del públic en general, pels grans avenços en el món de la robòtica i de la tecnologia. Pepper disposa d’una gran capacitat de comunicació, ja que aquesta es molt fluida tant de forma individual com amb un públic més nombrós. Arribant a crear un entorn d’empatia, gràcies a la seva capacitat de reconèixer l’estat emocional de les persones, gestos, sons i tacte.

Grup que segueix la tradició musical Irlandesa. Es defineixen com una formació de música tavernera amb caràcter festiu i de gran qualitat musical. Els quals durant els seus concerts et transportaren als carrers d’Irlanda, això si fusionant els sons irlandesos amb les seves arrels catalanes.

Esdeveniment

11 Maig de 2017

15a edició de la Festibity
11 de Maig 2017
Cúpula de les Arenas

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

         

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02