You are here

Proposta guanyadora de la Menció Iniciativa TIC 2023

CAPGEMINI presenta AI4HealthyAging. L'objectiu del projecte és detectar precoçment i d'una forma molt ràpida les malalties psiquiàtriques, neurològiques, motores i degeneratives derivades de l'envelliment a través de la Intel·ligència Artificial i actuar sobre elles de manera ràpida.

Consulta la candidatura | Consulta'n més detalls 

-----------------

Propostes presentades a la Iniciativa TIC 2023 

 

  • Model d'expansió DEXEUS per ACKCENT

ACKCENT presenta un model tecnològic de creixement posat al servei d'una atenció mèdica de qualitat donant cobertura a l'eficiència, eficàcia, escalabilitat, seguretat i continuïtat del negoci. L'objectiu final del projecte és obrir dos nous centres per any i expandir el negoci a nivell territorial.

Consulta la candidatura | Consulta'n més detalls

 

  • Producte assegurador de MGS Ciberseguridad per ACKCENT

ACKCENT presenta el primer producte assegurador de la indústria a nivell global que posa a disposició de les pimes els mateixos serveis als quals tenen accés les empreses més madures en ciberseguretat. El producte inclou serveis avançats de ciberseguretat i una cobertura asseguradora i indemnitzadora que cobreix l’impacte econòmic en cas de produir-se un incident de seguretat.

Consulta la candidatura

 

  • Gestió del programa d'acollida de Famílies d'Ucraïna en Fundació ”la Caixa" per INETUM

INETUM presenta la solució basada en Salesforce, per garantir la implementació d'una solució ràpida, segura i user friendly a l'hora de coordinar les famílies acollidores de refugiats d'Ucraïna. L'aplicació ha de centralitzar tota la informació del procés de les famílies d'acolliment i que els diferents perfils que participen puguin accedir a l'aplicació i gestionar els seus processos de manera àgil.

Consulta la candidatura | Consulta'n més detalls 

 

  • Model de seguretat als serveis públics essencials per NTT DATA

NTT DATA presenta un model de seguretat únic, madur i escalable en el que està treballant l'Agència de Ciberseguretat de Catalunya per poder disposar d’un nivell de ciberseguretat alt en els serveis públics essencials. Addicionalment, s’està creant la Cyberacademy.CAT, institució que vol focalitzar-se en la creació, atracció i retenció de talent en l’àmbit de la ciberseguretat, a la vegada que executa accions de conscienciació i divulgació globals.

Consulta la candidatura

 

  • Contact Center a l'Hospital Sant Joan de Déu per SALESFORCE

SALESFORCE presenta el projecte per desenvolupar un Contact Center a l'Hospital Sant Joan de Déu (SJD). L'objectiu principal d'aquest projecte és garantir interaccions omnicanals amb els pacients i les seves famílies. El Contact Center és una de les tres grans àrees del projecte Còrtex.

Consulta la candidatura | Consulta'n més detalls

 

Sopra STERIA presenta inCV, un projecte per desenvolupar una app dirigida a persones amb discapacitat intel·lectual per a afavorir la seva integració soci-laboral i disminuir la bretxa digital. La iniciativa es dirigeix a ajudar a les més de 250.000 persones amb discapacitat intel·lectual que hi ha a Espanya, segons dades d'IMSERSO. D'aquest col·lectiu, només un 17% té ocupació.

Consulta la candidatura | Consulta'n més detalls

Suport Institucional

Universitat Politècnica de Catalunya

Organització

Col·laboradors

12 de juny de 2024

21a Festibity

12 de juny de 2024

#ITalent

Sobre nosaltres

"La gran festa de les tecnologies de la informació"

         

 

Contacte

Per a més informació:

festibity@festibity.com

T. 93 000 92 02